×

Hvordan bruke en kupong?

Halens rabattkode og tilbud

Rabattkoder Halens: Februar 2017 for Norge

-15%

Rabattkode - Spar 15% rabatt på første bestilling + fri frakt hos Halens


Les mer »

Med denne rabattkoden får du 15% rabatt på første bestilling + fri frakt hos Halens. Minimum ordreverdi 499kr. Gjelder kun på klær og/eller accessories. Gjelder ikke på skjønnhetsprodukter, sko eller produkter til hjemmet. Maks en gang per kunde. Gjelder kun nye kunder. Kopier denne koden og bruk den ved betaling.

Verdi Få 15% rabatt på første bestilling + fri frakt
Vilkår og betingelser Gjelder ved kjøp over 499 kr
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 4 timer siden
Gyldig til 31 Mars 2017
  • Brukt for 4 timer siden
  • Gyldig til 31 Mars 2017
Halens
-75%

Få opptil 75% rabatt på utvalgte mote favoritter hos Halens


Les mer »

Få opptil 75% rabatt på damemote hos Halens. Røde priser gjelder! Få nye dameklær som skjørter, kjoler og toppe!

Verdi Spar opptil 75% rabatt
Vis rabatt!
Bekreftet 20 Februar 2017
Gyldig i 4 dager
  • Bekreftet 20 Februar 2017
  • Gyldig i 4 dager
Andre interessante rabattkoder
Eksklusivt
Enklere liv
-10%
Eksklusivt

Eksklusiv rabattkode - Spar 10% rabatt hos Enklere Liv


Les mer » Vis alle rabattkoder og tilbud »
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 4 timer siden
Gyldig til 31 Desember 2017
  • Brukt for 4 timer siden
  • Gyldig til 31 Desember 2017

Utgåtte Halens rabattkoder:

Utgått
Halens
-20%
Utgått

Rabattkode - Spar 20% rabatt på klær og hjemmetekstiler hos Halens


Les mer »

Bruker du denne  rabattkoden vil du få 20% rabatt på klær og hjemmetekstiler hos Halens. Tilbudet kun gjelder mote og ikke sko eller tilbehør. Gjelder kun ordinære priser. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder. Angi rabattkoden i kassen for å ta del i tilbudet.

Utgått
Halens
-80%
Utgått

Opptil 80% salg hos Halens!


Les mer »

Hos Halens har de opptil 80% salg frem til søndag! Rabatten er allerede trukket fra. Røde priser gjelder. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Halens
-25%
Utgått

Rabattkode - Spar 25% rabatt på utvalgte bukser og jeans fra Happy Holly, TrulyMine and Amy´s Stories hos Halens


Les mer »

Med denne rabattkoden kan du spare 25% rabatt på utvalgte bukser og jeans fra Happy Holly, TrulyMine and Amy´s Stories hos Halens. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder til 19.02.2017. Kopier denne koden og bruk den ved betaling.

Utgått
Halens
3for2
Utgått

3 for 2 på salget hos Halens!


Les mer »

Få 3 for 2 på salget hos Halens! Gjelder til 29.01.2017. Kjøp 3, betal for 2 fra Sale on Sale. Halens byr på den billigste. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabatten trekkes fra i kassen.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Halens
-50%
Utgått

Handle vinterfavoritter med til 50% rabatt hos Halens!


Les mer »

Kjøp vinterfavoritter med til 50% rabatt hos Halens! Gjelder t.o.m. 09.02.2017. Rabatten er allerede trukket fra. Røde priser gjelder. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vis rabatt!
Verdt å prøve

Halens er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.halens.no

2
Gyldige kampanjer
7
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Halens.no er en av Nordens største nettbutikker og spesialiserer seg særlig i dameklær av alle styles. Med stort engasjement og forpliktelse har Halen tjent en uklanderlig rykte i klesbransjen siden 1952. Halens womens er alltid en sikker vinner når det kommer til trendsettere på den internasjonale motescenen. På Halen vil du finne alt fra deres fantastiske Soya Concept med et lekkert utvalg av Ray Ban solbriller. Hvis du trenger en kjole, badetøy eller en vinterjakke for kvinner, finner du det hos halen. Du også kan finne menns slitasje og hjem tekstiler og kunsthåndverk. Med en Halens rabattkode kan du selv få en fin besparelse når du kjøper klær online hos dem.

Finn klær og gjenstander for hjemmet hos Halens

Halens er alltid en sikker garanti for en god handleopplevelse, som deres kundeservice er helt fantastisk etter handel med kvinneklær på like mange år. De har vunnet Internetworld topp 100-listen på to år i 2010 og 2011, noe som gjør dem en stor forhandler i billige klær for kvinner. Du kan være sikker på å alltid få den beste service uavhengig av om du er på jakt etter rimelige kvinners klær, deres utmerkede soya konsept, eller kanskje noe så konkret som Skechers sko eller sofa dekker. Du vil alltid finne noe interessant på halen, enten det er mote eller interiør.

Klær for kvinner i alle størrelser

Halens er mye stolthet i at det bør være noe for enhver kvinne, både i størrelse og form. Så hvis du leter etter noe deilig kvinners klær, slik at du kan være sikker på å finne klær til store kvinner, unge kvinner og menn midt mellom. Halens streber etter å være så inkluderende som mulig, mens du prøver å selge så billige klær som mulig. Du må ha sommer kjoler, vinterjakker, badetøy eller noe annet, kan du finne det uten tvil hos Halens. Du kan også gå for enkelte merker og finne de nyeste og mest kjente merkene på nettstedet. Finn vakre plus size mote fra Junarose, elegante drakter fra Jacqueline de Yong, Fransa cardigans, Geggo playsuit og mer fra merker som ONLY, Vero Moda og Objekt.

Finn et stort utvalg av interiør og belysning

Halens spesialitet er unektelig sine fantastiske og stilfulle kvinners klær, men dette er absolutt ikke den eneste Halen tilby sine kunder. Tail vil bidra til å forvandle hjemmet ditt, så mye som de forvandle din garderobe. Derfor Halen er en stor samling av deilige produkter til hjemmet ditt, hvor du finner alt fra belysning og innredning for alt du trenger på kjøkkenet. Trenger du nye håndverk eller inspirasjon, så følg med. Du vil finne alt fra tepper, sofa møbeltrekk og gardiner til stuen, krus, glass og servise til kjøkkenet.

Finn gode kjøp i stor hale uttaket

Halen forstår at penger er ikke alltid nok for alle de fantastiske tingene som du vil ha for garderoben og hjem. Så det er bra at de har en stikkontakt, som har flere tusen eksemplarer - alle med rabatterte priser. Du vil finne alt fra sin stilige soya konsept, vakre kjoler, skjørt og mange andre kvinneklær og herreklær fra eksempel Geggi, Jacqueline de Yong og Jack & Jones på salg. Du vil selvsagt også brukskunst og møbler på salg i outletten, så bør du ha nye gardiner eller sofaputer, klikk inn og finne gode lave priser her.

Spar penger med en Halens rabattkode

Hvis du er en ekte tilbudet jeger, så har du kommet til rett sted, siden du kan alltid finne gode tilbud og kuponger for å hale på Saleduck.no. Hvis du ønsker å kjøpe en ny kjole, bukse, sengetøy eller andre mote eller interiør med en rabattkode, så stikke innom og finne akkurat halen rabattkode du har vært på jakt etter. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev, så du vil alltid være oppdatert på de siste nyhetene, tilbud, salg og andre rabatter fra Halens.

Levering Halens

Når du shopper for møbler og klær online på Halens er en leveranse avgift på 59 kr. Det skal også alltid et minimum kjøp av 49 kr. Merk at du selvsagt kan kjøpe klær på faktura eller klær på avdragsordning fra halen. Det er alltid god kundeservice og betalingsmåter. Så slippe av og kjøpe de klærne som du ønsker.

Gå til Halens nettbutikk

Hva er din Halens bedømmelse?

Takk for din bedømmelse Halens

4.0 stjernebedømmelse basert på 4 stemmer
Din bedømmelse er %1$s med %2$s stjerner
  • Telefon
  • 21 52 52 21
  • Adresse
  • Halens, Postboks 144, 1751 Halden
Visa Visa Mastercard Mastercard PayPal PayPal

Halens rabattkode forum