×

Hvordan bruke en kupong?

Lekmer rabattkode og tilbud

Rabattkoder Lekmer: Februar 2017 for Norge

Lekmer
-50%

50% rabatt på barneklær hos Lekmer! Stikk innom og se fantastiske produkter fra Outlet Kategorien!


Les mer »

Lekmer har kvalitetsklær for tøffe og aktive barn. Nettbutikken selger uteklær i god kvalitet og varme ullklær for å holde barnet ditt varmt med rabatter opp til 50%. Nettbutikken har en egen Outlet kategori hvor de stadig legger til nye produkter på listen! Følg med for å få med deg deres gode tilbud!

Bekreftet 13 Februar 2017
Ingen utgangsdato
 • Bekreftet 13 Februar 2017
 • Ingen utgangsdato
Lekmer
-70%

Opptil 70% rabatt på leker for baby og barn hos Lekmer! Stikk innom og spar store summer!


Les mer »

Nettbutikken har en stort utvalgt av leker for både jenter og gutter fra 0-12 år. Barneleker er dyrt å kjøpe, men på Lekmer kan man spare penger på mange ulike tilbud og rabatter. Kjøp leker i deres nettbutikk med opptil 70% rabatt. Følg med på nettbutikkens mange kampanjer for å spare penger!

Bekreftet 13 Februar 2017
Ingen utgangsdato
 • Bekreftet 13 Februar 2017
 • Ingen utgangsdato
Lekmer
-50%

Masse inspirerende interiør for barnerommet hos Lekmer med opptil 50% rabatt!


Les mer »

Lekmer har alt ftil barnerommet!Kjøp lekker tapet, belysning, møbler og mye mer til en lav pris! Skap et fargerikt og morsomt rom for barna! Nettbutikken selger interiør fra kjente merkevarer som Färg och from, Sne design og Disney med rabatter opptil 50%! Sjekk deres store utvalg og lave priser i dag!

Bekreftet 13 Februar 2017
Ingen utgangsdato
 • Bekreftet 13 Februar 2017
 • Ingen utgangsdato

Andre interessante rabattkoder

-10%

Spar 10% rabatt på alle produkter hos Dreamkids


Les mer »

Lurer du på hva du skal kjøpe barna i julegave? Nå kan du spare hele 10% på hele sortimentet hos Dreamkids ved bruk av rabattkode. Tilbudet varer ut året!

Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Kupong er bekreftet
Gyldig til 31 Desember 2017
 • Kupong er bekreftet
 • Gyldig til 31 Desember 2017
-15%

Rabattkode - Spar ekstra 15% rabatt ved kjøp over 999kr på nedsatte varer hos Stylepit!


Les mer »

Med denne rabattkoden kan du spare ekstra 15% rabatt ved kjøp over 999kr på nedsatte varer hos Stylepit! Kan ikke kombineres med andre koder. Kan ikke returneres til kontanter. Visse merker og produkter er ekskludert. Gjelder t.o.m 28.02.17. Skriv inn rabattkoden under betaling i kassen.

Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 3 timer siden
Gyldig i 6 dager
 • Brukt for 3 timer siden
 • Gyldig i 6 dager
-20%

Rabattkode - Spar 20% rabatt på alt hos Ellos!


Les mer »

Hos Ellos får du nå 20% rabatt på på alt med denne rabattkoden. Gjelder på klær, sko, accessoirer, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos. Kan ikke kombineres med andre tilbud & prisreduserte varer. Gjelder ikke varer merket med "Ikke rabatt". Tilbudet gjelder ikke "design by" UGG, Odd Molly, SPANX og Odd Molly. Maks 1 gang/kunde. Angi rabattkoden i kassen for å ta del i tilbudet.

Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 3 timer siden
Gyldig i 4 dager
 • Brukt for 3 timer siden
 • Gyldig i 4 dager

Utgåtte Lekmer rabattkoder:

Utgått
Lekmer
-15%
Utgått

Rabattkupong på 15% på valgfri leke for baby og barn hos Lekmer.no


Les mer »

Denne uken får du 15% rabatt på en valgfri leke hos Lekmer.no. Spar penger på ditt neste innkjøp! Kopier koden og bruk den ved betaling i deres nettbutikk.

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
-70%
Utgått

800 supertilbud hos Lekmer med opptil 70% rabatt


Les mer »

Nå har Lekmer supertilbud på 800 produkter. Få opptil 70% rabatt på en mengde ulike produkter. Ikke gå glipp av dette!

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
-10% ekstra
Utgått

Lekmer Babyboom 10% ekstra rabatt


Les mer »

Få 10% ekstra på Lekmer sitt Babyboom salg! Bruk rabattkoden for å spare enda mer penger!

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
200 kr rabatt
Utgått

200 kr rabatt hos LekMer.no så nå kan du spare penger på dine julegaver i år


Les mer »

Bruk denne rabattkoden og få 200 kr avslag hos Lekmer. Perfekt for julegaver. Tilbudet gjelder frem til 26.November så stikk innom for å se det gode utvalget de har i nettbutikken.

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
-50%
Utgått

Spar inntil 50% på uteleker for barn hos Lekmer.no


Les mer »

Spar opptil 50% på uteleker for barn. Bruk sommeren til å leke ute! Du har nå sjansen til å spare opptil 50% på uteleker for barn hos Lekmer.no

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
-50%
Utgått

100 Julegaver til 50% rabatt hos Lekmer


Les mer »

Nå har nedtellingen til jul begynt for mange og da er det herlig å få unnagjort noen julegaver så man slipper stresset før jul. Nå får du over 100 julegaver men 50% rabatt hos Lekmer.no. Her finner du blant annet rabatt på Barnevogn, Disney Frozen produkter, Gå-stol, dukker, leker og mye mer.

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
-15%
Utgått

15% rabatt på alle kjøreposer for vinterlek hos Lekmer


Les mer »

Lek mer har nå 15% rabatt på alle kjøreposer for aking. Bruk rabattkoden for å få din rabatt. Bruk snøen til noe morsomt med barna!

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
100 kr
Utgått

Få 100 kr tilbake av Lekmer.no i hele oktober når du kjøper for over 1000 kr


Les mer »

I hele oktober får du 100 nye oktobertilbud og andre tilbud og når du kjøper hos Lekmer for 1000 kr (eller mer) får du en verdisjekk på 100 kr tilbake.

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
Fri frakt
Utgått

Fri frakt hele helgen på alt på Lekmer.no så stikk innom for å se hva du kan spare penger på


Les mer »

Frem til 15. oktober får du fri frakt på alt du kjøper på Lekmer.no. Ok+ vil vi si! Her er det nok av leker som vil glede dine barn eller familiemedlemmer stort og det uten frakt.

Verdt å prøve
Utgått
Lekmer
Opptil 40%
Utgått

Vinterleker på tilbud med opptil 40% hos Lekmer.no


Les mer »

Vinteren er i anmarsj og det er snart tid for å leke ute i snøen. Denne uken får du diverse vinterleker som snowracers, akebrett, mini-ski, foam glider, skibriller, rumpeakebrett, skøyter og mer til opptil 40% tilbud.

Verdt å prøve

Lekmer er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

Lekmer
Besøk nettside

Agnetha

Shopaholic

Lekmer.no har alt hva en barnefamilie skulle trenge samlet på et nettsted! Nettbutikken selger mange morsomme leker til barn fra 0år til 12+år. I tillegg selger nettsiden alt av tilbehør til baby, barn samt mor og far. Nettbutikken har en bredt utvalg innen barnevogner, barne- og babyklær og andre ting du skulle trenge til barnerommet til en billig penge. Lekmer fører kjente kvalitetsprodukter som Graco, Baby Jogger og Brio til en rimelig penge. De startet opp I 2006 og har vokst seg meget store og kan derfor skimte med lave priser ettersom de gjør store innkjøp og ikke har noen fysisk butikk, som igjen hjelper å holde kostnadene nede. Kjøp dine produkter til en billig penge på Lekmer og hent den rabattkode på Saleduck.no for å spare enda mer penger.

Produkter som barneleker

Lekmer har alt av produkter til alle barn og i tillegg praktiske produkter til foreldre eller foresatte. Nettsiden har en enkel oversikt over produktene de kan tilby og gjør det enklest mulig for deg som kunde å finne de rette produktene til rett pris. På siden finner du overkategorier som Leker, Barn & Baby, Barneklær, Barnesko og Barneværelse. Under disse finner du alt mulig fra babylek, utelek, klær, dukker & bøker, møbler, belysning, babycall og andre elektroniske produkter for å nevne noen få.

Kjente og kjære varemerker

Lekmer.no har kun kjente og kjære varemerker til en lav pris. Til leker finner du for eksempel Disney, Bratz, Lego, Brio, Star Wars, Pixar, Carrera samt mange andre varemerker. Under kategorier barn og baby finner vi flotte merker som 2me, Babybjörn, Babydan, Brio, Britax, Fisher-price, Mountain buggy og Rätt start for å nevne noen.

Lekmer salg og tilbud

Lekmer har stadige tilbud, kampanjer og outlet og her på saleduck.no finner du alt nettbutikken kan tilby av priser samlet på et sted, så følg med på sidene våre for oppdaterte tilbud og koder til deg.

Tilbud: Hos Lekmer.no kan du finne tilbud hver eneste dag ettersom de har en egen kategori I Leker med outlet hvor du kan finne tilbud med prosenter fra 20-90 prosent avslag I prisen. Dette er et utrolig tilbud som Lekmer tilbyr hver eneste dag året rundt. Denne kategorien finner du også under de andre kategoriene som barn og baby, barneklær, barnesko og barneværelse. På nettsiden finner du også en oversikt over alle tilbudene nettbutikken kan tilby med høytidstilbud som julegaver, farsdag, halloween og lignende. Her finner du også gaveideer til barn samt andre prisreduksjoner. Hos Lekmer finner du leker på nett rett i postkassa til de billigste prisene markedet kan tilby.

Frakt: Lekmer sender sine varer igjennom bring og posten med lav fraktkostnad. Hos Lekmer har du alltid 14 dagers angrerett. Lekmer ble kåret til beste kundeservice I den store kåringen til prisjakt om årets nettbutikker I 2014 og har gode erfaringer fra kunder.

Hva er din Lekmer bedømmelse?

Takk for din bedømmelse Lekmer

5.0 stjernebedømmelse basert på 38 stemmer
Din bedømmelse er %1$s med %2$s stjerner

Lekmer rabattkode forum