×

Hvordan bruke en kupong?

Lensit rabattkode og tilbud

Rabattkoder Lensit: Februar 2017 for Norge

Lensit
Tilbud

Air Optic Aqua månedslinser fra kun 265 kr per pakke! Kjempepriser på linser hos Lensit.no!


Les mer »

Nå kan du lett og trygt handle dine månedlinser på nett hos Lensit.no. Her finner du kvalitetsmerket Air Optic Aqua sine månedslinser i alle styrker. De har også et stort utvalg av andre merker så stikk innom nettbutikken å sjekk hva de har på lur til en billig pris. Sjekk deres nettbutikk i dag og spar penger!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Lensit
Tilbud

Dagslinser fra Acuvue Moist fra kun 185 kroner per pakke! Kjempepriser på lensit.no!


Les mer »

Nå får du det kjente og kvalitetsrike merket Acuvue moist til en pris fra kun 185 kr per pakke for deres dagslinser.Spar mye penger ved å bestille linser over nett istedenfor i butikk. Stikk innom nettbutikken og bestill dine billige linser i dag og se hvilket annet utvalg de har å tilby deg!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Lensit
Tilbud + Fri Frakt

Fargede månedslinser fra kun 179 kr hos Lensit.no! Et utrolig stort utvalg av billige linser i nettbutikken!


Les mer »

Nå får du flotte linser med farger som varer en måned hos Lensit fra kun 179 kr. Du finner linser i mange forskjellige farger og naturlige farger. Perfekt om du ønsker en liten forandring eller skal på fest! Stikk innom for å se utvalget blant mange billige linser fra kjenete merker i nettbutikken deres!

Vis rabatt!
Brukt for 5 timer siden
Ingen utgangsdato
  • Brukt for 5 timer siden
  • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder

Utgåtte Lensit rabattkoder:

Utgått
-25%
Utgått

15% rabatt på alle solbriller hos Lensit!


Les mer »

Nå har Lensit et stort tilbud på alle Ray Ban solbriller! Bruk denne rabattkoden og få hele 15% rabatt på dine nye Ray Ban solbriller. Velg blant flere modeller for dame og herre i deres nettbutikk! Kopier rabattkoden og bruk den ved betaling for å få 15% rabatt!

Utgått
Lensit
-10%
Utgått

Siste sjanse! 10% rabatt hos Lensit


Les mer »

Få 10% rabatt hos lensit.no. Spar penger på kontaktlinser ved å handle over nett.

Utgått
Lensit
-10%
Utgått

Få hele 10% rabatt på alle ordre fra Lesit


Les mer »

Bruk denne rabattkoden og du vil få hele 10% rabatt på hele din ordre oss Lensit.no. Spar penger på linser, briller og solbriller.

Utgått
Lensit
-13%
Utgått

Fredag den 13 kupp! 13% rabatt hos Lensit!


Les mer »

Få 13% rabatt om du handler for over 1300 kr hos Lensit i 13 timer. Vær rask, tilbudet går ut i kveld!

Utgått
Lensit
-10%
Utgått

Black Friday hos Lensit. 10% rabatt på ALLE ordre! Bruk vår kode!


Les mer »

Kun i dag! Allt du kjøper i dag hos Lensit.no får du nå 10% avslag i prisen på. Selv varer som allerede er satt ned i pris hvis du bruker vår kode. Black Friday hos Lensit!

Utgått
Lensit
Gave
Utgått

Få med en julegave til en verdi av 299 kr ved kjøp av linser hos Lensit! Bruk vår rabattkode.


Les mer »

Nå får du en julegave av Lensit.no om du kjøper linsene dine hos de før jul. Kjøper du varer for over 1000 kr så får du med en gave til en verdi av 299 kr.

Utgått
Lensit
-15%
Utgått

Nå får du 15% rabatt på alle solbriller hos Lensit med denne koden!


Les mer »

Gjør deg klar til sommeren med 15% rabatt på alle solbriller hos Lensit. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabatten dras automatisk av når du oppgir rabattkoden i kassen

Utgått
Lensit
-10%
Utgått

Få 10% rabatt på ditt kjøp hos Lensit om du bestiller for minst 1000 kr


Les mer »

Spar enda mer penger ved å handle dine linser, briller eller solbriller over nett! Nå får du 10% rabatt hos Lensit om du bestiller over 1000 kr. Bruk rabattkoden ved betaling for å få ditt avslag.

Utgått
Lensit
-20%
Utgått

Lensit gir deg 20% rabatt om din ordre er over 2000 kr.


Les mer »

Lensit gir deg med denne rabattkoden hele 20% rabatt. Spar penger på kontaktlinser, briller og solbriller. Nettbutikken selger varer fra kjente merkevarer. Husk å bruke rabattkoden ved betaling for å spare penger!

Utgått
Lensit
-5%
Utgått

Med vår magiske kode vil nå få 5% rabatt på alle ordre du gjør hos Lensit!


Les mer »

Nå kan du bestille akkurat det du vil hos Lensit.no og om du bruker denne koden så får du 5% på hele orderen. Varer frem til søndag og kan ikke kombineres sammen med andre tilbudl.

Lensit er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.Lensit.no

3
Gyldige kampanjer
32
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Lensit.no er en anerkjent nettbutikk som kun selger originale linser fra de mest kjente merkene. Hos Lensit.no kan du finne billige kontaktlinser med rask levering rett på døra. Her kan du spare opptil 50% av hva du må betale hos optiker og firmaet er 100% norskeid. Lensit.no har alltid gode tilbud og prisreduksjoner på linser på deres hjemmeside. De er den største norskeide aktøren av linser på nett i Norge og er kjente for ekstremt rask levering og god kundebehandling. De har et mål om å være de billigste på linser på markedet og har stadige store tilbud på sine sider. Vi holder dere oppdatert med rabattkode, salg, tilbud, kampanjer og mer på våre sider her på Saleduck.

Merker og produkter på nettsiden

Du vil finne et stort og flott utvalg av linser hos Lensit. De selger også andre produkter enn linser men har hovedfokuset sitt på å tilby lave priser på linser for sine kunder. Blant det de tilbyr på nettsiden av produkter så finner du solbriller, kontaktlinser, dagslinser, månedslinser, døgnlinser,linsevæske og mye mer. Solbriller er noe av det nye de har begynt å tilby men de har et stort utvalg av solbriller fra Ray-ban. Av linser så har de kun det beste merkene og kun til de laveste prisene. Av linseprodusenter de selger så finner du Cooper Vision, Ciba Vision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Blant disse merkene vil du finne favorittlinser som Acuvue Moist, Biomedics, BiotrueAquaComport Dailies og mange andre folkefavoritter. Ønsker du å spare penger på linser så er dette stedet du skal ta deg til.

Lensit salg

Billige linser er det du får her. De er seriøse når de ønsker å være billigst på markedet og har stadig store tilbud og kampanjer som gjerne følger årstidene. Her på Saleduck vil vi alltid holde deg oppdatert med nye rabatter og rabattkoder. Her legger vi stadig ut koder hvor du for eksempel kan få 50 kr eller 10% rabatt på det kjøpet du skal foreta deg. Så holde deg oppdatert med våre sider slik at du kan spare penger når du kjøper linser.

Fri frakt Lensit

Det fantastiske med Lensit er at du altid får fri frakt på varene du kjøper. Her kan du kjøpe for en billig penge uten å måtte bli straffet for det. De er også raskest på levering så du vil få dine varer innen 1-2 arbeidsdager her. Bruk Lensit neste gang du skal handle linser.

Gå til Lensit nettbutikk

Lensit rabattkode forum