Annonsøravsløring

Pierre Robert rabattkode

pierrerobert.no

Pierre Robert er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av undertøy og sokker for både kvinner og menn. De har også et utvalg av sportsklær og nattøy. Finn dine favoritter og bestill enkelt på nett.

Rabattkoder Pierre Robert Norge - april 2024

Pierre Robert rabattkode 100 kr

Åpne rabattkode? Klikk her! OFF Popular 1

Tilbud! 4 for 3 på valgfrie truser hos Pierre Robert!

Se tilbud!

Få 5 pakker dame-sokker for 250,- hos Pierre Robert!

Se tilbud!

Fri Frakt på alle bestillinger over 600,- hos Pierre Robert

Se tilbud!

Få 4 for 3 når du handler barneundertøy hos Pierre Robert!

Se tilbud!

Fantastisk utvalg av produkter

Pierrerobert.no tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter, fra de beste merkene i bransjen.

Bredt spekter av priser

Vi har et stort spekter av priser, slik at du kan finne akkurat det du trenger, uten å bryte banken.

Kundeservice

Vi tilbyr kundeservice av høy kvalitet, slik at du kan få hjelp når som helst.

Rask levering

Vi jobber hardt for å levere varene dine raskt og sikkert, så du kan få det du bestilte så fort som mulig.

Følg opplevelsen din

Vi følger opplevelsen din fra begynnelse til slutt, slik at du kan føle deg trygg og fornøyd med kjøpet ditt.

Utgåtte Pierre Robert rabattkoder:

40% Pierre Robert rabattkode: Opptil 40% rabatt på Pierre Roberts fantastiske undertøyskolleksjon Rabatten er allerede trukket fra
80% Pierre Robert rabattkode: Opptil 80% rabatt på Pierre Robert undertøy - Cyber Mondays tilbud Rabatten er allerede trukket fra
80% Pierre Robert rabattkode: Opptil 80% rabatt på Pierre Robert undertøy - Singelsdagens tilbud Rabatten er allerede trukket fra
15% ekstra rabatt Pierre Robert rabattkode: Få 15% ekstra rabatt på salget 15EXTRA
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

3.9 Stjerne / 27 Stemmer

Pierre Robert designer behagelige basisplag av høy kvalitet for kvinner, herrer og barn. Alle deres plagg er skreddersydd etter nordiske behov, og utvikles av deres skandinaviske designteam i Oslo. Det legges et stort fokus på kvalitet når det utvikles strømpebukser, undertøy, sokker og stilongser. Strømper med mønster i ulike variasjoner skal la den norske kvinnen føle seg inspirert i hverdagen. De legges også stort vekt på samfunnsanvar av deres produkter og samarbeidspartnere. Siden 2006 har Pierre Robert bygget opp en sterk merkevare ved å ha fokus på design og kvalitet. Strømpebuksene er lett tilgjengelig, og en rekke typer modeller er tilgjengelig i de fleste dagligvarehandler rundt om i Norge.

Wool Collection

Høsten nærmer seg med stormskritt og den kjølige høstluften trekker i hus. Pierre Robert vet at nordmenn hater å fryse i vinterlandet Norge. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær er et kjent norsk uttrykk. Vi skal være varme selv om det hutrer og suser, og vi skal ikke gå i hi og vinterdvale i 8 måneder bare på grunn av litt kulde. Ullundertøyet fra Pierre Robert er både slitesterkt og moderne. De tilbyr produkter til både damer, menn og barn slik at du kan gå den herlige høsten i møte med deilig undertøy som holder deg varm og god når den kalde vinteren ligger like rundt hjørnet. Hos Pierre Robert får du nå også sportsundertøy i merinoull som holder deg tørr både under og etter trening. Ull er varmeisolerende i kulde, fører fukt bort fra huden, lukter lite, er selvrensende og bakteriehemmende. På vinterstid er definitivt ullundertøy det tryggeste valget om du vil ha en aktiv hverdag selv om kulda har slått til. Du skal slippe å gå lettkledd eller bli våt når du har på deg lekkert ullundertøy av merinoull fra Pierre Robert.

Pierre Robert + Whyred

Pierre Robert har denne høsten inngått et designsamarbeid med det svenske motehuset Whyred. Sofistikert, stilrent, skandinavisk chic og kontraster, hvor det du forventer møter det uante i en nonchelant elleganse er stikkord som beskriver Whyred godt. Moteriktige klær inspirert av klassiske og historiske antrekk, hvor en sofistikert blanding av ulike kunstarter smelter sammen og skaper essensen i merkevaren. Whyred har sine røtter i kunst og musikk, og dette spiller en stor rolle i Whyred sitt design. Whyred har opp gjennom årene jobbet sammen med artister som blant annet Madonna, Oasis og The Hives, og har ambisjoner om å tiltrekke seg beviste mennesker uavhengig av kjønn og alder, men som deler deres interesser i kunst, musikk og skreddersøm. Et sammarbeid med Whyred passer utmerket sammen med Pierre Robert sin komfortable komfort og kvalitet, som får en oppløft av Whyred's sofistikerte design.

Fri frakt på alle bestillinger over 600,- hos Pierre Robert

Alle bestillinger sendes med Posten Norge AS, og normal leveringstid er 3-7 virkedager fra bestillingsdato. Pierre Robert tar også på seg transportrisiko, og tar fult ansvar dersom pakken skades eller forsvinner under transport fra deres lager til din leveringsadresse. Fraktkostnader avhenger av hvilken type frakt du selv velger. Foreløpig sender Pierre Robert kun til Sverige og Norge. Ved levering har du rett til å heve kjøpet uten kostnad. Alle varer som sendes med klimanøytral servicepakke og hjem på dør kan spores hos bring.no. Alle bestillinger over 600,- sendes med fri frakt.