Annonsøravsløring

Underverker rabattkode

underveker.no

Underveker.no er en nettbutikk som spesialiserer seg på undertøy. De tilbyr et bredt utvalg av undertøysprodukter for både kvinner og menn, inkludert bh-er, truser, boksere og sokker. Nettbutikken har et stort utvalg av merker og størrelser, og fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Besøk Underveker.no for å finne ditt neste favorittundertøy.

Rabattkoder Underverker Norge - februar 2024

Få opptil 70% rabatt på undertøy i flott passform hos Underverker

Se tilbud!

2-pack med boxer for menn Kun 349 kr hos Underverker

Se tilbud!

Kjøp praktiske amme-BH i flott passform fra 299 hos Underverker

Se tilbud!

Kjøpe gode sports-bhér fra kun 299 kr hos Underverker

Se tilbud!

Utgåtte Underverker rabattkoder:

40% Underverker rabattkode: Valentinsdag tilbud: Opptil 40% rabatt på Underverker Rabatten er allerede trukket fra
-20% Underverker rabattkode: Spar 20% rabatt på hele butikken sol44
-100kr Rabattkode - Spar 100kr i rabatt på Anita Sports-BH hos Underwerker anita100
Torstein

Torstein

Editor

3.8 Stjerne / 71 Stemmer
  • Siden 2006 har Underverker levert undertøy til dame og herre. Nettbutikken selger undertøy i høy kvalitet, men til en billig pris. Her har alle råd til å handle nytt undertøy. Istedet for å prøve ditt underøt i trange prøverom kan du heller bestille nytt undertøy over nett under rolige omgivelser. For kviner har de dessuten et stort utvalg av BHér fra A-O cup. Deres ekstra fokus på store størrelser gjør det lettere for kvinner som trenger det. Underverker selger kun undertøy i god kvalitet og passform som kvinner har god erfaring med. Kjøp sports-bh, bh, truser, string, undertøy, strømper, boxer, badetøy, bikini, badedrakt, strømpebukser og undertøy for gravide og ammende. Om du liker å holde deg aktiv med sport har nettbutikken også et stort utvalg innen sports-BH og undertøy. Nettbutikken har også et stort utvalg for herre. Nettsiden fører merkene Triumph, Vanilla, Curvy Kate, Femilet, Anita, Hanky Panky, Calvin Klein, Oroblu, Controlbody, Elomi Swim, Chantelle swim, Passionata, Fantasie swim Charel Antigel, Muchachomalo, Hotmilk, Wonderbra, Shock Absorber, Abecita, Dim, Chantelle, Change, Freya, Elomi og Boob. Nettsiden har også sin egen linje hvor de selger svært komfortable t-shirt. I tillegg har nettbutikken et godt utvalg innen strømer og strømebukser! Velg mellom ulike strømper med flott print og ulike farger som vil sprite opp ethvert antrekk. Nettsiden sitt motto lyder som følger: "kroppsnær velvære", noe de følger opp etter. Undertøy er en god gave ide. Man får aldri nok av undertøy. Kjøp en gave til en venn eller din kjære fra Underverker. Den perfekte julegaven eller bursdagsgaven til han eller henne vil du finne i deres nettbutikk. Kjøp enkelt et gavekort på deres hjemmeside så personen kan kjøpe hvilken undertøy de ønsker. Underverker er også i sosiale medier. Følg dem på Facebook for siste nytt innen produkter salg og konkurranser. Om du har noen spørsmål om bestilling, ordre, avbestilling eller retur er det enkelt å komme i kontakt med deres hyggelige og behjelpelige kundeservice, enten over telefon eller mail. Du forsøker å besvare alle forspørsel over mail innen 24 timer.

Underverker salg og rabatt

Underverker.no har ofte gode tilbud og rabatter på sine produkter. Vi i Saleduck vil enkelt holde deg oppdatert om de beste tilbudene! Ved å melde deg på Underverker sitt nyhetsbrev vil du motta informasjon om deres produkter og nyheter. Få gode tips og råd innen undertøy direkte i din inbox. Det er ikke alltid lett å finne det riktige undertøyet eller bh for din figur. Ved å melde deg på deres nyhetsbrev vil du god informasjon om hvordan du kan finne den bhén som passer nettop din figur best. Du vil få sjansen til å være først ute på deres salg og motta eksklusive rabattkoder.

Underverker fri frakt og leveringstid

  • Underverker har gratis frakt på alle sine bestillinger. Deres leveringstid er svært kort. Det spørs om de har varen inne på deres lager og hvor du bor i Norge. Vanligvis har de alle varer inne på lager. Mellom 1-3 dager vil forsendelsen av dine nye varer ta. Nettsiden har svært enkle betalingsløsninger. Velg mellom å betale med kort, kredittkort, faktura eller å delbetaling.