×

Hvordan bruke en kupong?

Kondomeriet rabattkode og tilbud

Rabattkoder Kondomeriet: Februar 2017 for Norge

Kondomeriet
Fra 39 kr

Sexleketøy fra 39 kr for hun og han på Kondomeriet.no


Les mer »

Sexleketøy er så mangt og det er kun fantasien som setter grenser. Vibrator, dildo, penisring, ereksjonsring, strap-on, klitorisvibrator, vaginakuler og mer finner du i nettbutikken fra 39 kr og oppover. Bruk det til det du vil enten det er et lite hjelpemiddel for å gjøre sexlivet mer spennende eller om du vil ha alenetid og finne den perfekte vibratoren.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Kondomeriet
1799 kr

Womanizer Pro W500 nå for 1799 kr hos Kondomeriet


Les mer »

Et fantastisk produkt med en ny teknisk revolusjon kommer Womanizer 500 inn på markedet. Et sexleketøy med stimulering uten vibrasjon eller berøring. W500 kan minne om en vibrator med bruker trykkbølger i stedet for vibrasjon som fører til heftige orgasmer. Womanizer W500 har et lavere lydnivå enn sin forgjenger Womanizer W100.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Kondomeriet
449 kr

Exotik Butterfly Rabbit Vibrator fra kun 449 kr hos Kondomeriet.no!


Les mer »

Exotik Butterfly Rabbitvibrator er en slank og liten variant med mye spennende å by. Det er den perfekte vibratoren for en nybegynner eller for deg som ønsker lett stimulering av g-punkt og klitoris. Du finner 7 funksjoner og tre hastigheter for rotasjonen. Supert sexleketøy hvis du ønsker stimulering av g-punkt og klitoris samtidig. 

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
Sensuelt
-10%

Rabattkode - Spar 10% rabatt på din ordre hos Sensuelt!


Les mer » Vis alle rabattkoder og tilbud »
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 3 timer siden
Gyldig til 31 Desember 2017
 • Brukt for 3 timer siden
 • Gyldig til 31 Desember 2017

Utgåtte Kondomeriet rabattkoder:

Utgått
Kondomeriet
-15%
Utgått

-15% på sexy strømper på Kondomeriet med vår rabattkode


Les mer »

La bena får julens flotteste innpakning med de uimonståelig sexy strømpene fra kondomeriet. Nå med 15% avslag i prisen. Bruk vår kode for å få rabatt på ditt kjøp. Stikk innom Kondomeriet for å finne gode tilbud på en sexy jul.

Utgått
Kondomeriet
-10%
Utgått

Alt i nettbutikken med 10% rabatt hos Kondomeriet


Les mer »

Nå var du heldig! Denne uken får du 10% rabatt på totalsummen når du handler sexleketøy og andre sexleker på Kondomeriet.no

Utgått
Kondomeriet
-15%
Utgått

15% rabatt på alle strømper fra Kondomeriet


Les mer »

Bruk denne rabattkoden å få hele 15% rabatt på alle strømper hos Kondomeriet. Velg mellom mange spesielle og sexy strømper.

Utgått
Kondomeriet
-10%
Utgått

Få 10% rabatt på din favoritt hos Kondomeriet


Les mer »

Akkurat nå får du 10% rabatt på hele butikken. Bruk rabattkoden får å få 10% rabatt på ditt kjøp.

Utgått
Kondomeriet
-80%
Utgått

Elleville priser hos Kondomeriet kun i dag på Black Friday! opptil 80% rabatt!


Les mer »

Helt ville priser hos Kondomeriet i dag. Få sexleketøy og masse annet med en rabatt opptil 80%. Her gjelder det å være rask, Black Friday tilbudet gjelder kun i dag!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Kondomeriet
Juletilbud
Utgått

Opptil 60% rabatt på flere juletilbud fra Kondomeriet!


Les mer »

Nå har Kondomeriet mange gode juletilbud. Velg blant flere spennende produkter til en billig pris! Få opptil 60% rabatt!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Valentinetilbud
Utgått

Hvem er din valentines? Kondomeriet har en rekke valentinestilbud!


Les mer »

Kondomeriet har nå en rekke valentinetilbud, enten du har en partner eller er singel. Kjøp vibrerende sexleker for kalde vinterkvelder.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Kondomeriet
Tilbud
Utgått

Denne helgen får du varmende massasjeolje med smak til kun 59 kr hos Kondomeriet! Valentinestilbud.


Les mer »

Nå får du en herlig varmende massasjeolje fra nature body hos kondomeriet til kun 59 kr. Førpris var 130 kr. Dette er et deilig valentines tilbud som du kan kose deg med i helgen!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Kondomeriet
Påsketilbud!
Utgått

Fyll opp påskeegget med noe pirrende fra Kondomeriet!


Les mer »

Fyll påskeegget til han eller henne med noe pirrende fra Kondomeriet! På deres nettside har de flere gode påsketilbud og inspirasjon til hva du kan fylle påskeegget med! Overrask din kjære med et mer pirrende påskeegg enn vanlig!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
-20%
Utgått

Spar 20% rabatt på et kjøpp hos Kondomeriet med denne rabattkoden


Les mer »

Nå får du et fantastisk tilbud om du bruker denne kode hos Kondomeriet. Med denne rabatkoden så vil du få 20% på på et kjøpp! Dette tilbudet ender i dag så vær rask!

Kondomeriet er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.kondomeriet.no

3
Gyldige kampanjer
19
Totale kampanjer

Robin

Tilbudsjeger

Kondomeriet har holdt på i over 25 år i Norge og har meget god erfaring innen erotiske produkter og leketøy for voksne. Merkevarer har over 94% merkevarekjennskap i det norske folk og de har et ønske om at Kondomeriet skal være det naturlige valget å velge når du skal finne deg erotiske produkter og leketøy for voksne mennesker. Hos Kondomeriet får du kjøpt det du ønsker deg av sexleketøy til han og til henne. Kondomeriet er kjent for å ha meget god kundeservice og du kan stille alle spørsmål du lurer på til deres sexolog på nettsiden. Hver dag stilles det og svares det på mange spørsmål fra nysgjerrige mennesker. Kondomeriet har mye kunnskap og godt fagpersonell som jobber både i nettbutikken og i vanlig butikk. Hvis du vil lese en erotisk novelle eller se en erotisk film er du hos Kondomeriet.no på riktig sted. Hvis du har spørsmål om hvordan behandle leketøyet ditt, kondomguiden, intimbarbering, hvor er g-punktet, orgasmetriks eller hvordan velge rett leketøy kan du lese mer om dette under tips og råd på nettsiden til Kondomeriet.

Kondomeriet Produkter og merker

Hos kondomeriet.no finner du et utrolig stort utvalg av produkter. På nettsiden finner du hovedkategorier hvor du enkelt kan finne produktene du er ute etter eller for å finne inspirasjon og tips. Hovedkategoriene består av sexleketøy, sexy undertøy, frekke leker, tilbehør, crush - din valentine, vi anbefaler og** inspirasjon**. Her kan du finne produkter som ny dildo, vibrator, vibrator egg, penispumpe, penisring, orgasmekrem, analkuler, massasjestav og mye mer.

Kondomeriet Butikker

Kondomeriet har flere fysiske butikker som du kan besøke. Men husk, de beste tilbudene finner du på nett og hos oss på saleduck. De forskjellige butikkene finner du i Bergen, Bodø, Kristiansand, Oslo, Sandnes, Sandvika, Ski, Strømmen, Tromsø, Trondheim og Strømstad.

Kondomeriet Salg, tilbud, rabatter og rabattkode

Hos Kondomeriets nettbutikk finner du stadig tilbud. De har ofte tilbud på populære produkter og har gjerne sesongbaserte tilbud samt helgetilbud. Her på Saleduck.no samler vi alle tilbud vi finner fra Kondomeriet samt alle rabattkoder vi huker til oss. Så følg med på våre sider for å gjøre gode kjøp.

Nyhetsbrev: Melder du deg på nyhetsbrevet til Kondomeriet så får du vite om tilbudene før alle andre og først tilgang til tilbudsprodukter før de selges ut. Det kan være lurt og være tidlig ute med tilbud hos Kondomeriet. Det bli fort utsolgt. På nyhetsbrevene får du også tips og inspirasjon til sexlivet.

Kondomeriet frakt, leveringstid og erfaringer: Standard frakt hos Kondomeriet er 49 kr. Pakken leveres alltid diskret i posten. Kondomeriet skimter med kort leveringstid og har gode kundeerfaringer. De er store på kundeservice og svarer deg umiddelbart på alle spørsmål du måtte ha og gir deg i tillegg tips til å sprite opp sexlivet ditt.

Gå til Kondomeriet nettbutikk

Hva er din Kondomeriet bedømmelse?

Takk for din bedømmelse Kondomeriet

4.8 stjernebedømmelse basert på 32 stemmer
Din bedømmelse er %1$s med %2$s stjerner
 • Åpningstimer
 • Hverdager
 • 08.00-15.00
 • Telefon
 • 66 81 21 02
 • Epost
 • post@kondomeriet.no
Posten Norge Posten Norge
PayPal PayPal Visa Visa Mastercard Mastercard
Lignende nettbutikker
Vis alle nettbutikker

Kondomeriet rabattkode forum